Hands-on steun aan kinderen op de Filipijnen. Dat is waar Samkor.org voor staat. Niets aan de strijkstok; u ziet direct waar uw steun terecht komt. Wij opereren op dit moment voornamelijk in de regio van het eiland Negros Oriental.

Gemma Samuya

Gemma Samuya

Ik ben Gemma Samuya , ik ben 45 jaar oud en ben geboren op 12 februari 1975 op het eiland Negros Oriental, Filippijnen.

Ik bekijk het leven van de zonnige kant. Ik ben Home Baker van beroep. Met deze zelfstandige baan verdien ik voldoende om mijn familie te laten genieten van het leven. Maar naast alles wat ik heb , voel ik mezelf een beetje leeg bij het zien van deze kleine kinderen. Ik zie hoe moeilijk de situatie is, als zowel de schoolkinderen als de leraar geen goed klaslokaal hebben wat geschikt is om goed les te kunnen geven en krijgen.
De situatie deed ons besluiten dat wij op onze eigen manier een verandering in gang willen zetten.
Met mijn partner Mr. Frank Korlas ben ik SAMKOR.ORG begonnen om het verschil te maken! We realiseerden ons dat hoe klein ook, de dingen die we doen een verschil maken! De glimlach van de kinderen is waar we het voor doen.
Met SAMKOR.ORG hopen we dat we meer kinderen aan het glimlachen krijgen!

Onze projecten

Iedere basisschool heeft zijn eigen behoefte waardoor wij wel een lijst samengesteld hebben. Bij donatie kunt u aangeven voor welk project het is. Onderstaand een aantal projecten:

  • Koelkasten/Vriezer¬†
  • TV
  • Boekenplank
  • Pennen
  • Schriften
  • Drinkflesjes¬†
  • Geluidsinstallatie

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer

Project

Bericht

Bedrag €*